Ordentligt fodtøj er vigtigt, især når du skal på en aktiv ferie

At tage på ferie skulle gerne være afslappende. Det er meningen, at du skal nyde at have fri, nå at få slappet af og give slip på hverdagens mange bekymringer og irritationer. Måske har du endda også overskud til at få nogle nye oplevelser ind på eventyrkontoen. Alt dette bliver dog ødelagt, hvis du ikke har ordentligt fodtøj med på ferien.

 

De rigtigt sko til den aktive ferie

Hvis du skal gå rundt på museer, så er der næsten ikke noget værre end et par sko med en tynd og slidt sål. Skal du ud og vandre er det næsten livsnødvendigt, at dine sko sidder godt og ikke giver sår og vabler. Tager du sydpå på ferie, er det også utrolig vigtigt, at du har et par sko, der kan hjælpe dig med at holde temperaturen nede. Især hvis du påtænker at være meget aktiv.

Læs med og bliv klogere på, hvilke sko du skal tage med på din aktive ferie. Du kan også tage et kig på Nordsko.dk, som forhandler en masse forskellige sko. Mange af dem vil være helt ideelle til en aktiv ferie.

 

De rigtige vandresko

Mange vælger at holde campingferie i naturen. De norske fjelde eller det skotske højland er populære destinationer for en sådan ferietype.

For at kunne få en succesfuld campingferie kræver det dog, at du har nogle gode sko. Her vil et par vandresko helt klart være at foretrække. Med et par vandresko har du noget fodtøj, som sidder godt fast på foden.

På en campingferie kan du hurtigt komme til at gå meget rundt på ujævnt terræn. Et par støvler der giver støtte omkring anklerne, vil derfor også være en god idé.

 

Gode sneakers

En anden populær og aktiv ferietype er storbyferier. På en storbyferie vil man være meget på fødderne og man kommer til at gå rundt i byen, for at se de forskellige seværdigheder. Mange vælger også at tage på museum, for at opleve byens kulturliv.

Til en sådan ferie er et par sneakers et oplagt valg. Det kunne f.eks. være et par lækre sneakers fra Sketchers, som blandt andet forhandles hos Nordsko.

Sneakers er geniale til storbyferier, fordi de er lette at have på, sidder godt på foden og giver dig god støtte, når du går rundt en hel dag.

Sneakers kan fås i mange forskellige modeller og farver, så der er noget for enhver smag. Du kan vælge nogle meget farverige sneakers, hvis du ønsker et eklektisk look eller nogle mere neutrale, hvis du gerne vil have, at de skal passe til det meste tøj.

 

Behagelige sandaler

Skal du rejse sydpå, er det helt klart nødvendigt at investere i et par sandaler. Er det en meget aktiv ferie du skal på, kan du med fordel købe et par outdoorsandaler, som er gode at gå i og samtidigt givet luft til fødder og tæer.

Er det mest af alt en afslapningsferie du skal på, kan du derimod købe nogle rigtig flotte og smarte sandaler, som du kan have på, på shoppeturen eller på restaurantbesøg.