Hvor er der varmt?

Skal man rejse til udlandet er det godt at vide hvad temperatur man ender med at ramme når man kommer til ens destination. Er det koldt eller varmt og vigtigst skal man pakke skotøj om sommeren eller omvendt.

Disse spørgsmål svarer en ny danske side på som hedder Hvor er der varmt – Varmeguide måned for måned til din næste varme rejse

Her kan du læse diverse rejseguide som besvarer spørgsmålet ”hvor er der varmt” – Allerede nu har de lavet artikel som svarer på ”hvor er der varmt i oktober” og samme guides har de lavet om september, november og resten af året.

Dvs. skal du ud og rejse og er i tvivl om hvor varmt der er så har dette sted svaret.

Gode råd til rejsende

Det er ikke kun varme guide siden har men den har f.eks. også en guide til hvordan du pakker dine rejseartikler og hvad du skal gøre hvis dit fly bliver forsinket.

Specielt deres artikel: Forsinket fly er interessant i disse tider da flere og flere flyselskabet må aflyse deres rejser pga. Covid 19. Derfor kan du med fordel læse deres info før og efter du er på dine rejse skulle uheldet være ude.

Siden besvarer spørgsmål som:

Hvis man rejser som gruppe, skal man så søge samlet kompensation eller kompensation for hver enkelt?
Hvad hvis jeg har bestiller business class men flyselskabet har kun plads på Economist, hvad gør jeg?

Det er altså en super guide til de mange spørgsmål man har på ens rejse og derfor er jeg ofte inde på siden for at få ideer og tips. En af de sidste besøg jeg havde på siden var i forbindelse med min rejse til Dubai hvor jeg først så hvor varmt der var og så efterfølgende var jeg inde og se hvor lang tid mit fly maximalt skulle være forsinket før jeg kunne få erstatning og hvad den var.

Der er nemlig forskellige regler ved forsinket fly om det er fra eller mod Europa og om det er nationalt eller internationalt.

F.eks. viser det sig at hvis distancen på en flåning er mindre end 1500 km kan man hver især få op ti 250 euro for denne forsinkelses.

Er der mere end 3500 km til og fra din destination og er forsinkelsen mere end 4 timer kan du i visse tilfælde få mere end 600 euro pr person ved det.

Personligt har jeg aldrig haft brug for det, men kan huske da jeg var på rejse til USA der havde jeg et overbookede fly og her tog flyselskabet selv action. Jeg var ude og rejse med min far og vi fik hver 400 Dollar + hotel overnatning hvis vi tog flyet en dag senere, hvilket faktisk passede os fint så vi var hurtigt om at tilmelde os da de søgte frivillige.