En ødelagt forrude kan ødelægge bilferien

Der findes rigtig mange måder at rejse på, og det er forskelligt fra person til person, hvordan man foretrækker at rejse. Hvis man bare gerne vil hurtigt frem, vælger man oftest at stige på et fly, men hvis man ser rejsen frem og tilbage som en del af ferien, så foretrækker man måske andre metoder. Det kan også være, at man foretrækker at have fuld kontrol over, hvad der sker, og at man derfor foretrækker at køre i sin egen bil.

Fordelene i at køre i egen bil

Hvis du er en af de personer, der foretrækker at køre i din egen bil, når du skal på ferie, så er det også helt forståeligt. Her har man fuld kontrol over, hvornår man vil have en tissepause, man kan sætte radioen på fuld lydstyrke, og alt i alt er det bare superhyggeligt at tage på en lille slags bilferie!

Er bilens forrude blevet ramt af et stenslag? Så er det vigtigt at få det tjekket

Når man kører på vejene, kan en sten dog let ryge op på bilens forrude, og selvom stenen er lille, kan den alligevel forårsage stor skade. Hvis din bils forrude eller sideruder har fået et stenslag, så er det vigtigt, at du kigger på det, inden du tager på ferie. Ruderne spiller nemlig en stor rolle for bilens sikkerhed, og derfor er det vigtigt, at du får vurderet, om ruderne kan nøjes med at blive repareret, eller om de skal udskiftes.

Sådan kan du vurdere, om forruden skal repareres eller skiftes ud

Er stenslaget mindre end en 2 krone, har det ikke lavet revner, og er det ikke særlig dybt, kan du nøjes med at få repareret glasset. Er slaget dog større end en 2 krone, har det slået revner, og sidder det i dit udsyn eller for tæt på autorudens kanter, er du nødt til at få lavet et skift af forruden for din egen og bilens sikkerheds skyld.

Få din bil fikset af professionelle fagmænd

Et stenslag kan virkelig ødelægge bilferien, men heldigvis behøver du ikke at aflyse det hele, selv hvis din bil har fået et grimt stenslag. Uanset om du skal have foretaget et skift af forrude, eller om den kan nøjes med at blive repareret, så kan du kontakte professionelle fagmænd til at klare et  hurtigt forrude skift eller til en udskiftning og rep af autoglas og bilrude via denne side. Hvis du får kontaktet fagmændene via en af disse sider, kan du højst sandsynligt få din bil tilbage samme dag, som du har bestilt en tid, og være helt køreklar igen!

Så er det bare ud på vejene igen!

Lad ikke stenslaget ødelægge din bilferie! Tag et kig på siderne og få kontaktet fagmændene, så du ikke skal bekymre dig om din egen eller din bils sikkerhed, når du tager på ferie.