Gode skiområder til børn

Når man skal have børn med på skiferie, så er der nogle ting til man skal sørge for at tænke over for at få den bedst mulige skiferie. Alt efter hvilken alder ens børn er, så kan det variere alt efter om man skal tage nord på til Norge eller Sverige, hvor transporttiden ikke er så lang som den fx er til Frankrig, Italien eller Østrig.

Booker man udenom bureau fx på Airbnb, så skal du sørge for at tjekke op på om der er skiskole til jeres børn, og hvis i ønsker dansk skiskole, så skal i selvfølgelig have tjekket op på det. Det kan være nemmere at benytte sig at et af de danske skirejsebureauer, for at sikre der er styr på de her ting, specielt hvis i ikke har været på skiferie før. Så sørger de for bolig, liftkort, skileje og muligvis halvpension, så i blot kan nyde skiferien og ikke skal til at lave alle måltider selv. Der med sikre man altså man får en god skiferie med børn.

Gode skiområder til små børn

Skeikampen som ligger i Norge og dermed ikke langt fra Danmark, her sejler du blot til Oslo og køre den sidste tur op til skiområdet. Skiområdet er ikke særlig stort, men stadig stort nok til en familie med små børn, priserne er en del under fx Hemsedal eller Tryil. Har i større børn med som har været på ski flere gange før, eller i selv som forældre er habile skiløbere, så kan det måske blive kedeligt for jer.

Geilo som også ligger i Norge, har et noget større pistekort og priserne er derfor også noget højere. Man har mulighed for at bo ski in – ski out til pisterne. Hvilket gør det nemt at tage et barn med ind og få varmen, og derved komme ud på pisten igen samme dag.

En klassiker i Italien

Det sikre valg i Italien er Livigno, her får du et område som passer til hele familien. Hvis i fx har flere børn, hvor de ældre har været på ski før, så kan man dele jer op og derved får i alle noget ud af skiferien. Livigno har som et af de færre skisportssteder i Italien også ski in – ski out. Udover det har de faktisk også fine muligheder for offpist skiløb.