Klargør din bil til bilferien

Skal du snart på bilferie? Så er det vigtigt, at du husker at få tjekket din bil inden! Det er nemlig ikke særlig sjovt at komme afsted på bilferie og så have problemer med bilen. Det kan hurtigt føre en sort sky henover en ellers dejlig ferie.

 

Tag aldrig på bilferie med et stenslag

Hvis du f.eks. har fået et stenslag på din bilrude, så er det meget vigtigt, at du får fikset dette, inden du tager afsted på bilferie med familien. Hvis du ikke gør noget ved dit stenslag, så kan din rude nemlig begynde at slå revner, og hvis skaden bliver meget slem, så er det slet ikke muligt at reparere. I det tilfælde er det nemlig nødvendigt, at man får en ny forrude på stedet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din skade kan repareres, eller hvorvidt der er behov for udskiftning, så kan du altid spørge en professionel og få hjælp den vej igennem.

 

Hvad koster det at få repareret et stenslag?

Du er sikker nysgerrig på, hvad det koster at få repareret et stenslag. En ting er sikkert – det er helt klart billigere end at få skiftet en hel rude. Det bliver endda bedre endnu. Du behøves nemlig ikke engang bevæge dig nogle steder hen – du kan få dem til at komme til dig og skifte eller reparere ruden hjemme ved dig. Nu tænker du sikkert: Hvad er så pris for reparation af stenslag hos dig? Det er faktisk ikke dyrt. Det koster omkring 400 kr., hvorefter det ofte bliver billigere ved næste stenslag, hvis man bliver ved de samme.

 

Få en god start på ferien

Det er ikke fedt at komme afsted på bilferie og så finde ud af, at der er noget galt med ens bil. Det er også besværligt at finde ud af, hvordan man får sådan noget fikset i udlandet. Derfor er det langt bedre, hvis det er noget, du får ordnet hjemmefra. Hvis man vil helt trygt afsted på bilferie, kan man også vælge at få et biltjek inden afrejse. På den måde kan du eller I komme afsted med ro i maven – og det er vigtigt, for det er jo trods alt meningen, at man tager på ferie for at slappe af og lade batterierne op. Det kan man dog hurtigt få sat en dæmper på, hvis man ikke får tjekket bilen inden ferie.