Skal sommerferien gå til Gardasøen?

Gardasøen er for dig, som elsker naturoplevelser og den skønne smukke Italien. Det  er også for dig som elsker naturoplevelser med hyggelige byer omkring dig. Sidst men ikke mindst, er det for dig som elsker at opleve og se ting, eller for dig som har en familie og ønsker et sted at tage på Camping og få nogle gode oplevelser sammen med børnene.

 

Hvis du er en ægte livsnyder, så vil du elske den italienske mad og de gode vinoplevelser, som du ikke får andre steder i den skønneste natur. Gardasøen er for børn og voksne i alle aldre og tilbyder både varme badetemperatuer og aktiviteter såsom forlystelsesparker, badeland og svævebaner.

 

Hvis du har lidt ældre børn kan de oplevelse forlystelser og aktiviteter såsom mountainbike, windsurfing og paragliding. Hvem ville ikke godt prøve det? Mens børnene morer sig, er der også oplevelser til de voksne. Her kan i nyde den skønne natur og de hyggelige byer, hvor de kan opleve det bedste af Italien i romantiske omgivelser.

 

Hvis I vælger at holde ferie ved Gardasøen kan I enten køre dertil eller tage et fly.  Det gode ved selv at køre med bil, er den frihed man får til de oplevelser, man nemt selv kan tage til og fra. Derudover vil det være billigere, hvis det er hele familien som skal afsted. Hvis i vælger at flyve, går det dog hurtigere og er måske mere afslappende for alle parter.

 

Hvor skal vi bo?

 

Der er altså rigtig mange muligheder ved Gardasøen – både i forhold til transport, oplevelser, mad osv.

 

Det sidste, som I så skal overveje er, hvor I gerne vil bo. For her er der rigtig mange forskellige byer ved Gardasøen og mange forskellige at vælge imellem. De mest populære er byerne Limone, Sirmione, Salò, Malcesine, Bardolino og Peschiera del Garda. Mange har en holdning til at Limone er den smukkeste by ved Gardasøen og  Sirmione en af de byer med bedst natteliv, til dig som elsker at give den gas på ferien.

 

Kig evt. på Tripadvisor og se, hvad der ligger i nærheden af den by du gerne vil bo i, og tilpas det efter jeres behov. For der er nemlig forskel på byerne og det er ikke ligegyldigt, hvor I bor i forhold til, hvad I ønsker ud af jeres ferie. Spørg evt. jeres venner og omgangskreds om gode råd. Det kan være de har været der før, og har gode erfaringer de forskellige steder og også til de forskellige madoplevelser som i kan opleve i Italien. Det er klart et besøg værd i Italien og Gardasøen er virkelig skøn.

 

Ligegyldigt hvad I vælger, kan I dog være sikker på, at I får den perfekte familieferie ved Gardasøens bredder.