Luft under vingerne – med bus!

Du kender det sikkert godt – følelsen af at nu skal jeg altså ud at have luft under vingerne! Vi forbinder ofte det at rejse med at flyve – destinationen og tiden det tager at komme dertil bliver det vigtigste. Samtidig har vi glemt at oplevelsen egentlig burde starte ved begyndelsen af rejsen.

Når du vælger at rejse med bus i Danmark eller ud i Europa, undgår du en masse besvær forbundet med det at flyve – herunder transport til og fra lufthavne, udmarvende lange tjek-in køer, bekymring for at nå frem til gaten i tide eller lange ventetider på flyet, forsinkelser og behovet for at købe unødvendig ’underholdning’ til at komme igennem ventetiden.

De fleste busrejser opsamler og afleverer dig ved centrale opsamlingspunkter i byen, du rejser til og fra. Og du er derfor hurtigt videre til dit hotel og en bar eller café, hvor ferien for alvor kan begynde!

Den bæredygtige og prisbillige måde at rejse på

Går du op i klimaet, er du måske også bekendt med at det at rejse med bus er den mest bæredygtige måde at rejse på, sammenlignet med bil, fly, tog og skibstransport. Når du vælger bus til din næste rejse, gør du derfor noget godt for miljøet!

Når man er ung og på farten, er prisen ofte også en afgørende faktor. At rejse med bus er ofte det mest prisbillige valg, sammenlignet med andre transportformer ud i Europa. Både hvad angår prisen på rejsen, som oftest er inklusiv al service og bagagehåndtering under rejsen. Og – fraværet af ventetid ved tjek-in minimerer behovet for at bruge penge inden rejsens begyndelse.

Komfort er cool

At rejse med bus kan desuden være det mest komfortable valg på de korte og halvlange ture ud i Europa. Noget som vi tit glemmer i iveren på at nå hurtigt frem – at rejse med fly er ofte forbundet med mange stressfaktorer, uforudset tids- og pengeforbrug, bagagevægt og manglen på komfort.

Når du rejser med bus, skal du kun bekymre dig om én ting – påstigning kort før adgang. Der venter dig altid et dedikeret sæde og plads til din håndbagage.

Moderne turistbusser indeholder desuden en lang række af udstyr, der giver mulighed for at arbejde, læse og lytte til musik eller bare slappe af og nyde landskabet undervejs.

Spring ud i Europa med bus

Skal du besøge venner i Göteborg eller Hamborg? Til musikfestival i Berlin eller Amsterdam eller en kærlighedsrejse til Paris? Udvalget af en- og flerdagsrejser med bus er stort – både i sommerhalvåret til de fleste hovedstæder og større byer i Europa og om vinteren til en lang række af de mest populære skidestinationer i Sverige, Norge, Italien og Frankrig. Vælg din næste rejse med bus og oplev forskellen!