2 anbefalelsesværdige destinationer for drengerøven

Hvis du skal på ferie med hjemmedrengene, er denne her artikel lige noget for dig. Heri anbefaler vi nemlig 2 destinationer, der egner sig perfekt til en drengerøvsferie.

Der findes ikke noget meget sjovere end en drengerøvsferie, hvor ens fornuft efterlades i Danmark, og man lader sit indre barn få lov at komme frem.

Hvis du er typen, der af og til tager ud og rejser med dine hjemmedrenge, skal du pudse læsebrillerne nu! I de kommende afsnit fremhæver vi nemlig 2 forskellige destinationer, der alle er perfekte mål for en drengerøvsferie.

Hamborg

Hamborg har ret mange fortrin, der gør den særligt velegnet som destination for en drengerøvsferie.

Et af disse fortrin er, at byen ligger relativt tæt på Danmark, hvorfor den ikke er uoverskuelig at tage til, selvom der bare måtte være tale om en forlænget weekend.

Derudover byder den på en række aktiviteter og faciliteter, der er decideret guf for drengerøven.

I den forbindelse er det værd at nævne Reeperbahn, som er en legendarisk gade på knap en kilometer. I dagtimerne er gaden tilforladelig og stille og rolig, men så snart mørket faldet på, forvandler den sig til et rent mekka for drengerøven med dens mange stripklupper, bordeller og hyggelige barer.

Foruden Reeperbahn er det værd at nævne, at Hamborg har to store fodboldhold – nemlig HSV og St. Pauli, og at en tur på stadion for at se et af disse hold spille er en oplevelse udover det sædvanlige, da begge hold har meget dedikerede fans.

London

London er – ligesom Hamborg – dejligt let at komme til. Med fly tager det ikke meget mere end en times tid, og så er det ovenikøbet ofte ganske billigt!

London byder på mange af de samme ting som Hamborg. Også her kan du nemlig opleve en vild fodboldkultur. Der findes en masse forskellige London-klubber, så chancen for, at en af disse spiller på hjemmebane, mens du og drengene er på visit burde være ganske stor.

Du bør dog være opmærksom på, at der sædvanligvis er meget stor rift om billetterne til fodboldkampe i England, hvorfor I bør sikre jer disse inden afgang, hvis I vil være sikre på at kunne komme på stadion.

Man behøver dog ikke at se fodboldkamp på stadion for at opleve Englands vilde fodboldkultur. En anden mulighed er at tage en eller flere kampe på en pub, hvor de dedikerede fans møder op.

Hvis du og gutterne elsker at se turistattraktioner, leverer London også på det område, hvor Big Ben og Buckingham Palace er to af de mest populære af slagsen.

God tur

Vi håber, at vi med artiklen her har givet dig og gutterne lyst til at give enten London eller Hamborg en chance som destination på jeres næste drengerøvstur!

Tak til Godappetit.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med de rejseglade folk fra Godappetit.dk.