Tips til ferie med en baby

At rejse er i forvejen meget stressende. Hvis man derudover er nybagt forælder, så kan det virke helt uoverskueligt. Men det er det faktisk ikke. Der er meget gode muligheder for at komme ud på en rejse, selvom man har den lille med på slæb. Få flere tips her om hvordan du skal bære dig ad.

Badeland er sjovt for den lille

Badeland er altid meget sjovt men det er især meget sjovt for den lille nyfødte. De fleste babyer er meget glade for vand og elsker at plaske rundt i det. Derfor kan det også være en hel fornøjelse, hvis man tager i badeland sammen med den lille. Der findes mange sjove badelandsoplevelser rundt omkring i landet. Husk blot at registrere dig som rejsende med en baby. Så bliver der som regel taget lidt mere hensyn til din situation med en lille på slæb. I kan naturligvis også blot vælge at rejse et sted hen, hvor i har nemt ved at komme ned til stranden. Hvis der er pænt vejr, så kan det være en meget god rejse, som man kommer ud på. Den lille vil skam også elske at ligge nede i vandkanten og på stranden. Husk dog at holde godt øje med den lille når du er i nærheden af vandet!

Besøg venner og familie

Nogle gange skal der ikke så meget til, før man egentlig føler, at man har holdt noget ferie. En lille rejse hen til den anden ende af landet, så man lige kan besøge venner og familie, kan være mere end nok. Og det kan være en god måde hvormed de også lige kan se den lille ny. Selvfølgelig skal i også lige overveje, hvor i alle sammen skal sove henne. Det er en god ide lige at drøfte dette med venner og familie, før i tager afsted. Måske har de jo plads og i så fald kan det være meget sjovt – og billigere – at overnatte ved dem. Men det er alligevel meget krævende at skulle have en lille på besøg, hvis man ikke har tingene til den. Der kan jo mangle et puslebord og meget mere. Derfor kan det nogle gange blot være nemmere at tage på et hotel – og så informere hotellet om at man rejser med en baby. På den måde kan de stille det nødvendige frem til en.

Det hele skal pakkes

Der er mange ting der skal pakkes, når man skal ud på en rejse. Og listen over ting der skal pakkes ned vokser sig kun endnu større, når man har en lille med sig. Det er vigtigt at man husker at pakke det hele ned til sig selv som altid, når man skal ud på en rejse. Men derudover skal man også have alt det nødvendige med til barnet. I skal derfor have en del bleer, tøj med og lignende til barnet. Men husk også gerne eventuelle cremer og lignende. Det er især vigtigt med en god solcreme! Den sarte babyhud kan slet ikke klare så hård en sol.