Polterabend der aldrig glemmes

Polterabend er en tradition. Det kan godt være at vi ikke altid har holdt det som en kæmpe fest, eller kaldt det for polterabend, men traditionen for en sidste aften med gutterne er ikke ny. Polterabend markerer skellet mellem før og efter. Det er sidste aften i det gamle ungkarleliv. Det skal helst være en speciel aften. Ikke bare endnu en aften i gode venners lag. Polterabend skal være en aften, der aldrig glemmes.

Ægteskab er smukt og alvorligt

Ægteskabet er ikke en lille beslutning. Det er en af de allerstørste beslutninger vi kommer til at tage. Ingen indgår et ægteskab med en bagtanke om at man da bare kan blive skilt igen. Ægteskabet er tænkt som resten af livet. Du og jeg, til døden os skiller. Du og jeg, før alle andre. Beslutningen om ægteskab er beslutningen om at sætte sin ægtefælle før alt andet. Før ægteskabet står forholdet lige med venskaberne. Efter ægteskabets indgåelse er forholdet hævet den lille tak der betyder, at det altid er vigtigere end venskaberne. Det er meget alvorligt og på samme tid utroligt smukt.

Den sidste aften i friheden

Polterabend er sidste aften i frihed. Det er sidste aften i festligt lag med gutterne. Herefter kommer der andre fine stunder, men til den tid er du en gift mand. Den sidste aften skal være spektakulær og må ikke minde om alle de andre aftener. Skystrip.dk er måske lige hvad festen har brug for. Du kan vælge den frække rødhårede stripper eller den helt nøgne eventpige, der kan peppe stemningen helt op, så I får en fantastisk sjov aften. En sød pige, der kan servere under middagen, er også en god og sjov mulighed. Det indslag kan afløses af en lækker stripper senere på aftenen.

Blufærdigt eller løssluppent

Du bestemmer ikke selv hvad der skal foregå på din polterabend. Du kan ytre hvad du har lyst til og hvad du ikke har lyst til. I sidste ende er det op til dine venner at bestemme hvordan aftenen bliver. Er du blufærdig er det nok en god ide at få det formidlet i god tid. Måske dine venner er lydhøre og nøjes med en eventpige til at serverer spiritus topløst. Det kan godt gå hen og blive temmelig løssluppent med en ægte stripper. De leverer som regel et frækt og meget nøgent show. Som nævnt bestemmer du sjældent aftenens forløb, men måske kan du prøve at få en lille smule indflydelse, ved at spille med åbne kort.

Venskab der smedes i hemmelighed

Det er ikke alt der foregår på en polterabend der behøver at blive fortalt. Du og din brud kan aftale hvor grænsen går eller beslutte at der slet ikke er en grænse. Det er op til jer, hvilken beslutning i tager. Uanset hvad, er det ikke alt det gavner at fortælle. Nogle hemmeligheder er det bedst at beholde mellem venner. Venskaber som rummer små og store hemmeligheder, har det med at blive dybere. Polterabend er din sidste aften som ungkarl. Måske den også kan bruges til at cementere dine venskaber.

Selv om du bliver gift med din udkårne, er hun jo ikke det eneste vigtige i dit liv. Dine venskaber er også vigtige. Med tiden bliver dine venner muligvis også hendes, men hemmelighederne følger ikke med.